Bodine Clement

Mijn naam is Bodine Clement, woonachtig in Sint-Oedenrode.

Ik ben in 2014 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Zuyd in Heerlen. Direct na mijn afstuderen ben ik begonnen met werken en heb ik mij al gauw gespecialiseerd in manuele lymfdrainage en oedeemtherapie. Chroniciteiten vind ik een uitdaging en daarom heb ik mij later ook nog gespecialiseerd in COPD- patiënten.

In 2016 ben ik met de master oncologiefysiotherapie begonnen aan Avans+ Breda. Het werken met oncologische patiënten is echt mijn passie. In een periode waar alles op zijn kop staat probeer ik door middel van het revalidatietraject wat vastigheid te creëren, al is het maar als luisterend oor of coach.

Ik werk graag met patiënten van jong tot oud, in iedere patiënt vind ik wel een uitdaging. Dat patiënten na iedere behandeling met een fijn gevoel de deur uit gaan is mijn doel, een fijne omgeving creëren voor optimaal herstel (zowel fysiek als psychisch) vind ik erg belangrijk. Daarbij kijken naar wat patiënten nog nodig hebben op andere gebieden (diëtist, psycholoog, ergotherapie etc.) is wat mijn werk zo leuk maakt.

Op dit moment ben ik aan het afstuderen op het gebied van kinderen met kanker, een heftige maar voor mij hele interessante doelgroep. Iets waar ik me zeker nog verder in wil specialiseren.

 

Naast mijn werk vind ik het ook belangrijk om zelf in conditie te blijven en ben ik regelmatig in de sportschool of wandelend in het bos te vinden.

 

Cursussen/specialisaties:

  • Medical Taping Concept
  • Manuele lymfdrainage en oedeemtherapie
  • Oncologiefysiotherapie (MSc)
  • COPD en Astma
  • Corona revalidatie

 

 

 

 

 

Werkzaam op locatie Boxtel