fysio Boxtel, fysio den Bosch, fysio schijndel, fysiotherapie boxtel, fysiotherapie den Bosch, fysiotherapie schijndel, fysio osgood schlatter, fysiotherapie Osgood schlatter, Boxtel Osgood schlatter, schijndel Osgood schlatter, den Bosch Osgood schlatter
Quint den Ouden

Fysiotherapeut

Fysiotherapie Boxtel, fysiotherapie 's-Hertogenbosch, fysiotherapie Schijndel

Quint den Ouden

Ik ben Quint den Ouden, in 2016 heb ik mijn opleiding fysiotherapie aan de Fontys Paramedische Hogeschool in Eindhoven afgerond. Tijdens deze opleiding heb ik verschillende stages gelopen waaronder een eindstage in revalidatiecentrum het Leijpark in Tilburg. Sinds januari 2017 ben ik werkzaam bij FMC Verzijden nadat ik hier eerder werkervaring op heb mogen doen. Binnen FMC Verzijden houd ik me onder anderen bezig met knierevalidaties en begeleid ik zowel de hart- als de COPD groep. In mijn vrije tijd ben ik graag sportief bezig. Ik tennis bij d’Oggelen en ik voetbal bij  Essche Boys.
Als fysiotherapeut vind ik het belangrijk dat patiënten zich bij mij op hun gemak voelen, zodat we samen aan het herstel kunnen werken. Heeft u een vervelende klacht of blessure? Kom dan gerust eens langs.

Opleidingen:
– Opleiding tot fysiotherapeut
– Claudicatio therapeut
– Hartfalen voor 1e lijns fysiotherapeuten
– Knierevalidatie
– Minor: Human performance and technology
Dry Needling extremiteiten

Dionne Nova

Fysiotherapeut

Dionne Nova

Even voorstellen.. ik ben Dionne Nova. 

In 2018 ben ik afgestudeerd aan de Avans Hogeschool te Breda.

Nadat ik mijn stage bij FMC Verzijden succesvol heb afgerond mocht ik in juli 2018 het team komen versterken. 

Naast het werken bij FMC Verzijden vind ik het belangrijk om mijzelf continu te blijven ontwikkelen door bijscholing te volgen om als beginnend fysiotherapeut patiënten zo goed mogelijk te behandelen. 

In mijn vrije tijd ben ik graag actief bezig, zo speel ik hockey, doe ik mee aan verschillende hardloopevenementen en ben ik regelmatig in de sportschool te vinden. Verder vind ik het belangrijk om leuke dingen te ondernemen met familie, vrienden en vriend.

 

Opleiding:

Fysiotherapie aan de Avans Hogeschool te Breda

Gevolgde cursussen:
Dry Needling
Medical Taping

Minor: Wervelkolom 

Tombra Abeke

Fysiotherapeut

Tombra Abeke

Mijn naam is Tombra Abeke (1988). Manuele Therapeut i.o. met een Master of Science in Sport and Exercise Sciences (Bewegingswetenschappen / Inspanningsfysiologie) Net als bijna elke sporter ben ik ook in mijn jonge jaren bij de fysio gekomen, dit heeft mijn passie voor het vak ontstoken. Mijn fascinatie voor sport en menselijke beweging leiden mijn werk als fysiotherapeut. Movement is medicine!

Oorspronkelijk uit Duitsland heb ik de opleiding fysiotherapie in 2013 in Eindhoven afgerond. Daarnaast ben ik de Master Sport and Exercise Sciences in Glasgow gevolgd. Tijdens mijn afstudeer project heb ik met een Schotse Eredivisie club samen gewerkt.

De wetenschappelijke en fysiotherapeutisch kennis, die ik Glasgow op deed, mocht ik vanaf oktober 2015 in Duitsland bij een revalidatiecentrum toepassen, waar ik ook de fysieke training aan de jeugd spelers van een Bundesligaclub mocht geven.

De specifieke kennis, die ik tijdens de Master Manuele Therapie aan de Universiteit van Brussel opdeed, helpen mij sporters en ook niet-sporters in hun herstel te begeleiden. Ik heb grote interesse voor aandoeningen van de heup, knie en enkel.

Ik houd van sporten. Zo heb ik lang basketbal en rugby gespeeld. Op dit moment ben ik heel enthousiast met crossfit bezig.

Je kunt bij mij ook terecht als je Spaans of Duits spreekt.

Gevolgde cursus: Dry Needling basis en advanced, level 1 en 2

Emilio van Dinther

Fysiotherapeut

Emilio van Dinther

Hallo allemaal, ik ben Emilio van Dinther en in 2018 heb ik mijn opleiding Fysiotherapie afgerond aan de AVANS Hogeschool te Breda. Ik heb verschillende stages gevolgd in de eerstelijnsfysiotherapie, waaronder bij FMC Verzijden in het vierde jaar. Daarnaast heb ik tijdens mijn studie twee jaar eerstejaarsstudenten begeleid met het fysiotherapeutisch handelen. Sinds september 2018 ben ik in dienst bij FMC Verzijden.

Ik vind het belangrijk als fysiotherapeut dat mensen hun verhaal kwijt kunnen en zich op hun gemak voelen bij mij, zodat we samen aan het herstel van de klachten kunnen werken. Ik probeer door middel van de nieuwste methoden in de fysiotherapie en mijn kennis en kunde u zo goed mogelijk van de klachten af te helpen.

Naast fysiotherapie ben ik in mijn vrije tijd graag bezig met sport en voeding. Ik heb vroeger altijd gevoetbald, maar nu ben ik sinds een paar jaar fanatiek bezig met krachttraining, mountainbiken en hardlopen. Daarnaast vind ik het belangrijk om leuke dingen te doen met mijn familie, vrienden en vriendin.

Mijn taken binnen de praktijk bestaan uit het uitvoeren van fysiotherapeutische zorg, het begeleiden van Vitaal Verzijden (e-gymbegeleidingsgroepen). Ik ben nauw betrokken met het verbeteren van deze processen voor met name de regio’s schouder, knie, lage rug, bovenrug en Nek en postoperatieve zorg zoals een nieuwe knie (TKP) en nieuwe heup (THP). Hier gaat mijn interesse vooral naar uit.

 

Opleiding:

Fysiotherapie aan de AVANS Hogeschool te Breda, 2018 afgestudeerd

Minor: Physical Therapy and Sport aan de Charles University te Praag (Tsjechië)

Master Manuele Therapie i.o. aan de SOMT University te Amersfoort

Gevolgde cursussen:

Dry Needling Basic and Advanced, level 1 & 2 (extremiteiten, wervelkolom en hoogcervicaal/kaak)

Nekpijn Fysiotopics Zorgplannen

E-gym Premium (Vitaal Verzijden)

Physitrack Level 1 & 2 (oefentherapie en e-health)

Sandra Putmans

Fysiotherapeut

Sandra Putmans

Ik ben Sandra Putmans (geboren op 1992) en woon in Schijndel. Ik ben sinds april 2019 werkzaam bij FMC Verzijden. In 2013 ben ik afgestudeerd als Fysiotherapeut aan de Fontys in Eindhoven. Tijdens mijn studie heb ik een minor gevolgd gericht op de wervelkolom waardoor mijn interesse voor Manuele therapie is ontstaan. Door middel van mobilisaties en manipulaties kun je snel en effectief gewrichtsbeperkingen opheffen. Deze gewrichtsbeperkingen kunnen een onderliggende oorzaak zijn voor het ontstaan of in stand houden van de klachten.

Na twee jaar ervaring te hebben opgedaan in het werkveld ben ik in 2015 gestart met de Master of Science Manuele therapie aan de SOMT te Amersfoort. In juli 2018 heb ik deze succesvol afgerond. Ik vind het belangrijk om nauw samen te werken met mijn collega’s zodat wij u de beste en meest efficiëntste zorg kunnen bieden.

Ik heb naast mijn opleiding als Manueel therapeut de cursus Medical taping en het Mulligan concept gevolgd. Sinds oktober 2019 ben ik ook gecertificeerd Pilates-instructrice en in juni 2020 verwacht ik mijn Dry Needling certificaat in ontvangst te mogen nemen.

In mijn vrije tijd ben ik graag sportief bezig. Ik hou van crossfit, hardlopen en wandelen. Daarnaast probeer ik in de zomer mijn surfskills te verbeteren in Nederland of op vakantie.

Ik ben werkzaam op de locatie Boxtel en Schijndel.

Laura Kapteijns

Fysiotherapeut

Laura Kapteijns

Hallo allemaal, ik zal mezelf even voorstellen: ik ben Laura Kapteijns  (1997) en ik kom uit Sint-Michielsgestel. Ik heb mijn bachelor Fysiotherapie in Amsterdam gevolgd aan de Hogeschool van Amsterdam en ben in juli 2019 afgestudeerd. Na mijn eindstage af te hebben gerond bij FMC Verzijden mocht ik het team komen versterken.

Aangezien ik pas net als fysiotherapeute kom kijken, ben ik (nog) niet gespecialiseerd in een specifieke richting. Het aankomende jaar wil graag veel ervaring op doen om te kijken welke richting het beste bij mij past en waar mijn kwaliteiten liggen. Tijdens mijn studie heb ik twee jaar aan verdiepende cursussen gevolgd over de kennis en integratie van fysiotherapie in de topsport bij AFC Ajax in Amsterdam.

Ik vind het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen door het volgen van cursussen zodat ik als beginnend fysiotherapeut mijn patiënten zo goed mogelijk kan behandelen. Zo heb ik in oktober mijn eerste cursus afgerond: perfect pilates trainer I.

Ik houd van veel afwisseling in mijn werk.  Ik begeleid patiënten die geopereerd zijn aan een nieuwe knie of nieuwe heup, ik geef pilates en ik begeleid patiënten, naast de reguliere klachten, ook in de E-gym. Iedere patiënt is speciaal, hierdoor blijft het werk leuk en gevarieerd. Daarnaast ben je als fysiotherapeut dagelijks bezig om de kwaliteit van leven van mensen te verbeteren

Als fysiotherapeut vind ik het belangrijk dat patiënten zich op hun gemak voelen en dat ze uiteindelijk met een tevreden gevoel weer weg gaan. Mijn overtuiging is dat elke patiënt anders is en je hierop moet inspelen in je behandeling.

Ik heb vroeger zelf altijd op hoog niveau gekorfbald zowel dames als gemengd. In de zomer houd ik ervan om buiten te zwemmen en in de winter kun je mij vinden op de skipistes. Tegenwoordig ben ik in mijn vrije tijd vaak te vinden op het voetbalveld. Na mijn stage bij Ajax Amsterdam begeleid ik nu in het weekend een jeugdteam bij FC Den Bosch. Daarnaast vind ik het belangrijk om leuke dingen te ondernemen met familie en vrienden.

Mijn opleidingen/specialisatie:

  • Bachelor fysiotherapie aan de Hogeschool van Amsterdam
  • Minor Blessurepreventief samenwerken in de sport aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen
  • Perfect pilates trainer I
  • EHBO

Werkzaam op locatie Schijndel.

Jorinde Kaam

Fysiotherapeut

Jorinde Kaam

Ik ben Jorinde van Kaam en ik woon in Den Bosch. Sinds juli 2020 werk ik bij FMC Verzijden.

De algemene fysiotherapie opleiding heb ik aan de HAN in Nijmegen gevolgd. Daar ben ik in 2014 afgestudeerd.

Na mijn afstuderen ben ik naar Amsterdam verhuisd en heb ik in deze regio bij diverse praktijken werkervaring opgedaan. Ondertussen heb ik de cursus medical taping gevolgd en mij georiënteerd op verschillende masters. De master Manueel Therapie trok mij de meeste aandacht. In 2019 ben ik afgestudeerd als Manueel Therapeute MSc aan de SOMT in Amersfoort.
Omdat ik weer dichterbij vrienden en familie wilde wonen ben ik naar Den Bosch verhuisd.

Naast het werken als fysio-/manueel therapeute ben ik bezig met cross fit, surfen, duiken, hardlopen, fotografie en leuke dingen doen met mijn vrienden en familie.

 

Cursussen en opleidingen:

Bachelor fysiotherapie
Medical taping
Master Manueel Therapie MSc

 

 

 

Werkzaam op locatie Boxtel