Heeft u last van lichamelijke klachten? Dan wordt het tijd om er een keer goed naar te laten kijken door 1 van onze specialisten. Deze maand kunt u gebruik maken van een gratis fysio screening op onze locatie in Schijndel. Tijdens deze screening voeren wij verschillende testen uit en ontvangt u advies van een ervaren specialist. Geef u interesse aan en wij nemen spoedig contact met u op om een afspraak in te plannen.

Neem contact op voor een GRATIS FYSIO SCREENING

klantervaringen

Frans-Jozef: “Ik ben aan het revalideren van een voorste kruisband operatie bij FMC Verzijden. Onder begeleiding van een vaste fysiotherapeut volg ik een intensief persoonlijk traject om weer volledig te herstellen. Om de voortgang te monitoren, worden er periodiek testen afgenomen. Aan de hand daarvan stelt de fysiotherapeut het type oefeningen en/of de intensiteit zo nodig bij. Bijna elke week weet mijn fysiotherapeut mij weer te verrassen met nieuwe oefeningen, wat leuk is voor de afwisseling en de uitdaging erin houdt. Daarnaast kijkt er gedurende het traject in overleg een manueel therapeut mee.

Na ongeveer acht maanden ben ik naast de reguliere zaaltraining ook gestart met veldtraining op de plaatselijke voetbalclub. Hier word je in een klein groepje weer helemaal klaargestoomd voor het ‘echte’ werk en werk je ook intensief aan je conditieopbouw. Bovendien is het ook nog eens erg leuk!

FMC Verzijden is voor mij een moderne praktijk waar de patiënt echt centraal staat en waar er naast je vaste fysiotherapeut een team van specialisten voor je klaar staat die werken volgens de laatste methoden.”

Rob Govers: “In 1 jaar tijd heb ik 2 nieuwe heupen gekregen. Dankzij de professionele begeleiding van FMC Verzijden kon ik vrij snel mijn werk weer hervatten. Nu loop ik weer als een kievit!”

Ruby: “Ik ben in November 2017 aan mijn knie geopereerd. Door deze operatie kon ik mijn been maar 45 graden buigen. Ik ben gelukkig goed geholpen bij Verzijden. Door buig en strek oefeningen kan ik mijn been nu weer 130 graden buigen. Ook waren mijn spieren slap, ze zijn alweer een stuk sterker geworden na veel oefeningen in de oefenzaal.”

Winnie Joosten: “Doordat ik spit gehad heb, was de stabiliteit in mijn rug volledig weg. Ik heb een jaar krachttraining geprobeerd maar de stabiliteit werd niet beter. Pas toen ik Pilates ging volgen bij Verzijden kwam er verbetering in en het gaat daardoor nu beter dan ooit! Samirah en Brenda geven beiden heel fijn les met goede aanwijzingen en voldoende aandacht en rust. De lessen hebben voor mij een groot verschil gemaakt.”

Deze therapeuten kunnen u helpen: