Call Now Button

Beste mensen,

We zijn zoals iedereen erg onder de indruk van deze bizarre tijd. Wat we ervaren is ook heel bijzonder; de saamhorigheid en wederzijds begrip waarbij iedereen zijn/haar best doet om voor veiligheid te zorgen met betrekking tot ieders gezondheid.

Naar aanleiding van de persconferentie van afgelopen maandag, 23-3-2020, omtrent de aangescherpte maatregelen rondom het COVID-19 virus, heeft de beroepsgroep fysiotherapie (KNGF) doen besluiten dat wij alleen nog maar zorg op afstand mogen leveren. Concreet betekent dit dat we u alleen nog consulten via telefoon of beeldbellen kunnen aanbieden. In uitzonderlijke gevallen kunnen wij er toe doen besluiten dat een behandeling noodzakelijk is om blijvende restschade te voorkomen. In deze gevallen zullen wij u onder strikte beschermende maatregelen behandelen. U krijgt dan van onze therapeuten hierover bericht.

Heeft u toch een vraag of wilt u advies van een fysiotherapeut? Schroom dan niet om ons te bellen of te e-mailen. Wij staan dagelijks van 8.00-18.00 uur  voor u klaar!

Telefoonnummer 0411-674447, 073-7600688 of 073-2048015 of per e-mail info@fmcverzijden.nl

Verder geldt dat er geen gebruik gemaakt kan worden van alle faciliteiten van Vitaal Verzijden (eGym, rugtraining, peestraining en Perfect Pilates) tot 6 april a.s.

Daarnaast vervallen de inloopspreekuren op maandag- en donderdagavond op alle locaties.

Houd voor de meest actuele informatie onze website in de gaten www.fmcverzijden.nl

Namens alle collega’s van Fysiotherapie en Vitaal Verzijden wensen we iedereen veel sterkte toe. Samen overwinnen we dit.