Wilt u een mooi en sportief lichaam?

 • Stabiliteit, flexibiliteit en lichaamsbeheersing! Daar draait het om bij perfect pilates. Door middel van grondoefeningen voor de benen, buik, armen, billen en rug creëert u een mooi en sportief lichaam. Daarnaast helpt de training bij het verminderen van stress en zorgt voor een betere lichaamshouding.

Wat is perfect pilates?

Perfect pilates is voor iedereen. Jong en oud, beginners en gevorderden, topsporters en beginners. Gewone oefeningen zijn gericht op oppervlakkige spieren. Perfect pilates is de eerste trainingsmethode dat zich richt op zowel de diepe als de oppervlakkig spieren. De diepe spieren zijn belangrijk voor het stabiliseren van onze gewrichten. Door ‘verslapping’ van bijvoorbeeld de diepe rugspieren gaan de oppervlakkige spieren verkrampen en krijg je rugpijn. Met perfect pilates komt je lichaam snel weer in balans en verdwijnen (de meeste) gewrichtsklachten maar ook rug- en nekklachten.

Resultaten van perfect pilates

Perfect pilates is gericht op het verbeteren van de houding, het vergroten van coördinatie en stabiliteit van uw bekken, nek en rug en soepele en beweeglijke gewrichten. Tevens is de trainingsmethode gericht op het verminderen van stress, door het lichaam in balans te brengen en volledig te ontspannen. Door de trainingen zult u zich fitter voelen.

Voor welke klachten is perfect pilates geschikt?

De training is geschikt voor iedereen die fitter wil worden en sterkere benen, rug, billen en een plattere buik wil krijgen. Tevens kan Perfect pilates u helpen als u last heeft van:

 • Bekkenpijn
 • Nekpijn
 • Rugpijn
 • Sportblessures

De behandeling

Tijdens de eerste afspraak (intake van 25 minuten) wordt het niveau van de deelnemer bepaald. Deze afspraak wordt gedeclareerd als een fysiotherapie afspraak.

Wanneer de intake heeft plaatsgevonden, kan het abonnement van start gaan! U kunt dan maandag of donderdag als voorkeursdag opgeven. Geeft u maandag op als voorkeursdag, maar kunt u een keer niet, dan kunt u de les altijd op de donderdag inhalen! Wanneer u hier vragen over heeft, neem dan gerust contact met ons op!

De behandeling bestaat uit een warming-up, om het lichaam voor te bereiden op de oefeningen die gegeven gaan worden. Bij de oefeningen wordt er veel aandacht gericht op de juiste en correcte houding. De oefeningen kunnen eenvoudig lichter en of zwaarder worden gemaakt. Na de behandelingen worden er nog rek- en strekoefeningen gedaan en tevens wordt er tijd genomen voor ontspanning. 

Tijden

 • Perfect Pilates vindt plaats op onze locatie in Boxtel op:
  Maandag:       20.00 – 21.00 uur
  Donderdag:    20.00 – 21.00 uur

Kosten

 • 1x per week:      € 40,00 per maand
  2x per week       € 62,50 per maand
  Onbeperkt          € 78,00 per maand

Deze therapeuten kunnen u helpen bij deze klacht:

Neem contact op